Ανάμεσα στις Λίβερπουλ και Τσέλσι έχει ξεσπάσει ένας… μεταγραφικός πόλεμος, ο οποίος περιστρέφεται τελευταία γύρω από τον Καϊσέδο.

Ανάμεσα στις Λίβερπουλ και Τσέλσι έχει ξεσπάσει ένας… μεταγραφικός πόλεμος, ο οποίος περιστρέφεται γύρω από την απόκτηση μεγάλων ταλέντων. Επίκεντρο αυτής της αντιπαλότητας είναι αυτή την στιγμή ο Μοϊσές Καϊσέδο, ένας παίκτη που βρίσκεται εδώ και καιρό στο στόχαστρο της Τσέλσι. Ωστόσο, η Μπράιτον έχει απορρίψει προηγούμενες προσπάθειες της Τσέλσι να αποκτήσει τις υπηρεσίες του παίκτη από το Εκουαδόρ, οδηγώντας τις επαφές σε αδιέξοδο.

Από την άλλη πλευρά, η Λίβερπουλ προσπαθεί ενεργά να αποκτήσει τον Λαβία από τη Σαουθάμπτον. Ωστόσο, ακριβώς όπως και οι «Μπλε» με τον Καϊσέδο, οι «Κόκκινοι» έχουν συναντήσει σθεναρή αντίσταση στις προσπάθειές τους.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η ιστορία έγινε πιο περίπλοκη όταν η ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο, Παρί Σεν Ζερμέν, εισήλθε στο παιχνίδι για τον Λαβία, δείχνοντας αυξημένο ενδιαφέρον. Πρόσφατες αναφορές από την «Daily Telegraph» έφεραν στο φως μια απροσδόκητη τροπή, αποκαλύπτοντας ότι η Λίβερπουλ έκανε την έκπληξη και υπέβαλε τη δική της προσφορά για τον Καϊσέδο.

Τα κίνητρα που κρύβονται πίσω από αυτές τις κινήσεις παραμένουν θολά. Μπορεί κανείς να υποθέσει ότι πρόκειται για μια περίπλοκη στρατηγική που ακολουθούν και οι δύο ομάδες για να βρουν λύσεις από τα αδιέξοδα και να καταφέρουν έτσι να αποκτήσουν τους κύριους τους στόχους.

Υπάρχει όμως και μια εναλλακτική οπτική, κατά την οποία οι δύο ομάδες μπορεί να έχουν απλά σκοπό να… χαλάσουν τον σχεδιασμό του αντιπάλου τους. Ανεξαρτήτως των πραγματικών προθέσεων, οι ουδέτεροι παρατηρητές παρακολουθούν με ενδιαφέρον τις εξελίξεις.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!