Ο παλαίμαχος φόργουορντ των Κλίβελαντ Καβαλίερς, Ρίτσαρντ Τζέφερσον, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στον Ντόνοβαν Μίτσελ.

Ο παλαίμαχος φόργουορντ των Κλίβελαντ Καβαλίερς, Ρίτσαρντ Τζέφερσον, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στον Ντόνοβαν Μίτσελ.

Συγκεκριμένα, λίγο πολύ τον προειδοποίησε να μην γίνει σαν τον Ντάμιαν Λίλαρντ!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Νομίζω πως αν πάνε στους τελικούς της περιφέρειας, μπορεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του μαζί τους. Νομίζω πως έχουν τις πιθανότητες για να κάνουν κάτι τέτοιο. Πιστεύω πως ο Ντόνοβαν πρέπει να βελτιώσει το παιχνίδι του. Προσωπικά, χωρίς κανένα ίχνος ασέβειας, θεωρώ πως δεν πρέπει να εξελιχθεί σε νέο Ντάμιαν Λίλαρντ», ανέφερε ο Τζέφερσον.

«Ο Ντόνοβαν θα πρέπει να κάνει καλύτερους τους συμπαίκτες του. Θα πρέπει να τους ανεβάσει. Το επόμενο πράγμα που πρέπει να κάνει είναι να είναι λίγο λιγότερο σουτέρ και περισσότερο ένας game manager που θα κάνει τους συμπαίκτες του καλύτερους», συμπλήρωσε.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!