Ο σούτινγκ γκαρντ των Λος Άντζελες Λέικερς, Όστιν Ριβς έδειξε σαφέστατη προτίμηση στον ΛεΜπρόν Τζέιμς στο θέμα του GOAT.

Ο σούτινγκ γκαρντ των Λος Άντζελες Λέικερς, Όστιν Ριβς έδειξε σαφέστατη προτίμηση στον ΛεΜπρόν Τζέιμς στο θέμα του GOAT.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ναι φυσικά και θεωρώ τον ΛεΜπρόν GOAT. Γιατί όχι δηλαδή; Πήγε στο Λος Άντζελες σε μια εποχή που η ομάδα δεν είχε τόσο μεγάλη επιτυχία και μέσα σε δύο τρία χρόνια, ύψωσε ένα λάβαρο πρωταθλήματος στην οροφή του γηπέδου. Κατά τη γνώμη μου είναι ο κορυφαίος παίκτης που έπαιξε ποτέ μπάσκετ», ανέφερε ο Όστιν Ριβς.

Να θυμίσουμε πως ο Όστιν Ριβς έχει στο παρελθόν αναγνωρίσει την συνεισφορά του “βασιλιά” και στη δική του εκτόξευση, αφού από ένας undrafted γκαρντ το 2021, εξασφάλισε πλέον ένα πολύ καλό συμβόλαιο με τους Λέικερς και έχει και θέση στην Team USA.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!