Ένας από τους βασικούς πυλώνες των Μασσαλών, ο Μαροκινός μέσος, Αζεντίν Ουναχί, μίλησε για την αναμέτρηση με τους «πράσινους» στο «RMC Sport», τονίζοντας ότι ο Ρουμάνος διαιτητής, Ιστβαν Κόβακς έκανε αρκετά λάθη.

Προβληματισμός επικρατεί στον γαλλικό Τύπο, για την απόδοση των πέντε νεοαποκτηθέντων της Μαρσέιγ, οι οποίοι απογοήτευσαν στην χθεσινοβραδυνή ήττα με 1-0 από τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα, στο πρώτο αγώνα για τον Γ` προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι παίκτες του «κλείδωσαν» την γαλλική ομάδα και κανείς από τους προσφάτως αφιχθέντες στην Μασσαλία, Ομπαμεγιάνγκ, Εντιαγέ, Λόντι, Κοντογκμπιά και Μπλάνκο, δεν κατάφερε να διακριθεί.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ένας από τους βασικούς πυλώνες των Μασσαλών, ο Μαροκινός μέσος, Αζεντίν Ουναχί, μίλησε για την αναμέτρηση με τους «πράσινους» στο «RMC Sport», τονίζοντας ότι ο Ρουμάνος διαιτητής, Ιστβαν Κόβακς έκανε αρκετά λάθη: «Είδαμε τον αγώνα και υπάρχουν φάουλ που δεν σφυρίζει. Και μόλις αγγίζαμε εμείς τον αντίπαλο σφύριζε αμέσως. Τώρα, πρέπει να ξεχάσουμε αυτόν τον αγώνα και να πιάσουμε δουλειά για τον επόμενο. Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις δέκα εναντίον ένδεκα εκτός έδρας. Τώρα πρέπει να ξεχάσουμε το ματς και να δουλέψουμε για την ρεβάνς. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι έχουμε μια νέα ομάδα, ότι είναι ένα νέο σύστημα, επομένως είναι στο χέρι μας να εργασθούμε και να βρούμε τους δεσμούς μεταξύ μας».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!