Επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, ο Δημήτρης Αγραβάνης έθεσε εαυτόν εκτός εθνικής ομάδας και κατά συνέπεια, δεν θα αγωνισθεί στο MundoBasket 2023.

Επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, ο Δημήτρης Αγραβάνης έθεσε εαυτόν εκτός εθνικής ομάδας και κατά συνέπεια, δεν θα αγωνισθεί στο MundoBasket 2023.

Λίγο μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, ενόψει του αποψινού (19:45) αγώνα με την Ιταλία για το τουρνουά Ακρόπολις, ο έμπειρος άσος αποχώρησε και δεν θα είναι μέλος της εθνικής στην προετοιμασία, αλλά κυρίως, στην κορυφαία διοργάνωση, που θα φιλοξενηθεί στις Φιλιππίνες.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ, έχει ως εξής:

«Ο Δημήτρης Αγραβάνης έθεσε εαυτόν εκτός Εθνικής Ανδρών για προσωπικούς λόγους και από σήμερα δεν θα είναι μέλος της στον δρόμο για το Παγκόσμιο κύπελλο.

Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης, εν όψει του αγώνα με την Ιταλία για τουρνουά AEGEAN Ακρόπολις (19.45), ο Αγραβάνης αποχώρησε, ενώ εκτός 14άδας για την αποψινή αναμέτρηση θα είναι και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης.

Στη διάθεση του Δημήτρη Ιτούδη για απόψε είναι οι, Κώστας Παπανικολάου, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιώργος Παπαγιάννης, Μιχάλης Λούντζης, Ντίνος Μήτογλου, Λευτέρης Μποχωρίδης, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Δημήτρης Μωραΐτης, Βασίλης Τολιόπουλος, Τόμας Ουόκαπ, Μανώλης Χατζηδάκης και Γιώργος Τσαλμπούρης».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!