Ο Νεϊμάρ θα μπορούσε να ακολουθήσει τον Λιονέλ Μέσι στο MLS με την LAFC να ετοιμάζει μια εντυπωσιακή πρόταση για τον Βραζιλιάνο σταρ.

Ο Νεϊμάρ θα μπορούσε να ακολουθήσει τον πρώην συμπαίκτη του Λιονέλ Μέσι στο MLS αυτό το καλοκαίρι, με την LAFC να ετοιμάζει μια εντυπωσιακή πρόταση για τον Βραζιλιάνο σταρ.

Ο Νεϊμάρ φέρεται να έχει ενημερώσει την Παρί Σεν Ζερμέν ότι θέλει να φύγει αυτό το καλοκαίρι, καθώς αποζητά την επιστροφή στην πρώην ομάδα του, την Μπαρτσελόνα. Εν μέσω της πιθανότητας αποχώρησης του Νεϊμάρ από τους πρωταθλητές Γαλλίας, σύλλογοι του MLS έχουν ξαφνικά δείξει ενδιαφέρον για αυτόν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σύμφωνα με τον Fabrizio Romano, (μέσω του CaughtOffside), η κατάσταση του Νεϊμάρ έχει σημάνει συναγερμό σε αρκετές ομάδες του MLS, με την LAFC να ετοιμάζει άμεσα πρόταση για την απόκτηση του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ. Παρά το ενδιαφέρον των αμερικανικών συλλόγων γι’ αυτόν, ωστόσο, ο Ρομάνο υποστηρίζει ότι η προτεραιότητα του Νεϊμάρ παραμένει η επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα.

Η Παρί είναι επίσης έτοιμη να τον πουλήσει, αλλά δεν θα τον αφήσει να φύγει φθηνά και έχει βάλει πωλητήριο 150 εκατομμυρίων ευρώ στον παίκτη. Εκτός από τη LAFC και την Μπαρτσελόνα, ο 31χρονος συνδέεται με σενάρια μεταγραφής του στη Σαουδική Αραβία.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!