Ο Γιοβάνοβιτς επαίνεσε τους ποδοσφαιριστές του για την εικόνα τους, αλλά πολύ περισσότερο για την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου και τόνισε πως περιμένει τους «πράσινους» μία ακόμη πιο δύσκολη αποστολή στη ρεβάνς στο «Βελοντρόμ».

Με απόλυτη ηρεμία και ψυχραιμία υποδέχθηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μαρσέιγ στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τον γ’ προκριματικό του Champions League. Ο Σέρβος τεχνικός επαίνεσε τους ποδοσφαιριστές του για την εικόνα τους, αλλά πολύ περισσότερο για την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου και τόνισε πως περιμένει τους «πράσινους» μία ακόμη πιο δύσκολη αποστολή στη ρεβάνς στο «Βελοντρόμ».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Δεν έχουμε πολλές επιλογές. Για να έχουμε ελπίδες πρόκρισης έπρεπε να σκοράρουμε, έπρεπε να νικήσουμε. Ήταν ένα φυσιολογικό αποτέλεσμα με την εικόνα των δύο ομάδων. Δεν παύει να μας περιμένει δύσκολη ένα δύσκολο παιχνίδι στη Γαλλία. Έχουμε μπροστά μας άλλα 90 λεπτά απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα σε μια δύσκολη έδρα και θα πρέπει να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να περάσουμε στην επόμενη φάση» τόνισε αρχικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε για τις επιλογές του στο αρχικό σχήμα και το γεγονός ότι η ομάδα του έδειξε τεράστια αυτοπεποίθηση: «Δουλεύω με αυτά τα παιδιά δύο χρόνια. Ξέρω ότι κάποιες φορές το μόνο πράγμα που μας λείπει είναι αυτό. Είμαστε σε μια μεγάλη ομάδα και καταλαβαίνουμε όλοι ότι ενδεχόμενες αποτυχίες μπορεί να είναι δύσκολες για εμάς.

Σήμερα στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν παρά πολύ καλοί. Ήμασταν και στο πρώτο, αλλά μας έλειπε η τελική προσπάθεια. Στο δεύτερο ελέγξαμε πλήρως το παιχνίδι. Μη σας εκπλήσσουν οι αρχικές επιλογές μου. Δουλεύω μαζί τους κάθε μέρα και ξέρω τι προσπάθεια κάνουν. Για μένα η σημερινή απόδοση, ανεξαρτήτως των αλλαγών, ήταν μια φυσιολογική εξέλιξη».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!