Λίγες ημέρες μετά την υποδοχή «ήρωα» από τους φιλάθλους της Μπόκα Τζούνιορς, ο Έντινσον Καβάνι, αγωνίσθηκε με την νέα του ομάδα, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Λίγες ημέρες μετά την υποδοχή «ήρωα» από τους φιλάθλους της Μπόκα Τζούνιορς, ο Εντινσον Καβάνι, αγωνίσθηκε με την νέα του ομάδα, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Ο Ουρουγουανός επιθετικός είχε συμμετοχή στην αναμέτρηση για τους «16» του Copa Libertadores με αντίπαλο την Νασιονάλ από την… πατρίδα του, που έληξε με νίκη 4-2 στα πέναλτι της Μπόκα (κ.α. 2-2).

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Καβάνι έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει. Όπως αυτή του 62ου λεπτού όταν αστόχησε από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 71` αντικαταστάθηκε από τον Ντάριο Μπενεντέτο.

Στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης, η Μπόκα Τζούνιορς θ’ αναμετρηθεί είτε με την «συμπατριώτισσα» Ρασίνγκ, είτε με την Ατλέτικο Νασιονάλ από την Κολομβία.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Λίγες ημέρες μετά την υποδοχή «ήρωα» από τους φιλάθλους της Μπόκα Τζούνιορς, ο Εντινσον Καβάνι, αγωνίσθηκε με την νέα του ομάδα, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.