Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι, παραδέχθηκε ότι δεν γνωρίζει αν οι "μπλαουγκράνα" σκοπεύουν να αποκτήσουν τον Νεϊμάρ.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι, παραδέχθηκε ότι δεν γνωρίζει αν οι “μπλαουγκράνα” σκοπεύουν να αποκτήσουν τον Νεϊμάρ πριν από το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Τη Δευτέρα, ο Νεϊμάρ φέρεται να είπε στην Παρί Σεν Ζερμέν ότι θέλει να φύγει. Και όχι για πρώτη φορά, η Μπάρτσα φέρεται να είναι ο επιθυμητός προορισμός του. Ωστόσο, η επίτευξη μιας συμφωνίας μπορεί να είναι περίπλοκη για την περιορισμένη οικονομικά Μπαρτσελόνα, κάτι που παραδέχτηκε την Τρίτη ο Τσάβι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ο Νεϊμάρ; Δεν μπορώ να πω τίποτα. Ήδη πέρυσι ανέφερα το όνομα ενός παίκτη από άλλη ομάδα και θύμωσαν. Από εδώ μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, θα δούμε τι θα γίνει», δήλωσε ο Τσάβι μετά τη νίκη της Μπαρτσελόνα με 4-2 επί της Τότεναμ στο Joan Gamper Trophy.

Η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη να χάσει τον Ουσμάν Ντεμπελέ από την Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Γάλλο διεθνή να πρόκειται να κλείσει τη μετακίνησή του στη γαλλική πρωτεύουσα για 50 εκατομμύρια ευρώ τις επόμενες ημέρες. Ο Ανσού Φατί θα μπορούσε επίσης να είναι στην πόρτα της εξόδου, με τους κανόνες του Financial Fair Play να αναγκάζουν ενδεχομένως την ομάδα να πουλήσει τον πολλά υποσχόμενο επιθετικό της.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!