Ο πρώην αμυντικός της Λίβερπουλ Τζέιμι Κάραγκερ υποστήριξε ότι ο Φιλ Φόντεν δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις δυνατότητές του υπό τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο πρώην αμυντικός της Λίβερπουλ Τζέιμι Κάραγκερ υποστήριξε ότι ο Φιλ Φόντεν δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις δυνατότητές του υπό τον Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο Κάραγκερ αμφισβήτησε την εμπιστοσύνη του προπονητή της Σίτι, Γκουαρντιόλα, στον Φόντεν.

Παρά τον χαρακτηρισμό του Φόντεν ως του πλέον κορυφαίου αγγλικού ταλέντου, ο χρόνος συμμετοχής του παραμένει μικρός λόγω των συχνών αλλαγών στη σύνθεση της Σίτι. Έχοντας εξασφαλίσει πολυάριθμους τίτλους τα τελευταία χρόνια, ο Φόντεν έκανε μόνο 22 συμμετοχές στην Premier League την περασμένη σεζόν και μπήκε ως αλλαγή στο Community Shield. Ο Κάραγκερ πιστεύει ότι η ανάπτυξη του Φόντεν έχει σταματήσει και αμφισβητεί τη θέση του στην ομάδα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μιλώντας στην εκπομπή The Overlap, ο Κάραγκερ δήλωσε: «Ο Phil Foden δεν είναι πια νέος. Πριν από τρία ή τέσσερα χρόνια λέγαμε ότι θα γίνει ο καλύτερος Άγγλος παίκτης. Σχεδόν αισθάνομαι ότι ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ έχει γίνει αυτός ο παίκτης, όπου είναι αυτός γύρω από τον οποίο χτίζουμε την ομάδα της Αγγλίας. Ο Φόντεν δεν μπορεί να μπει καλά καλά στην ομάδα της Εθνικής Αγγλίας αφού δεν μπορεί να μπει στην ομάδα της Μάντσεστερ Σίτι. Ο Γκουντογκάν και ο Μαχρέζ έχουν φύγει, η Σίτι παίζει στο Community Shield μια εβδομάδα πριν από την έναρξη της σεζόν και ο Φόντεν δεν έχει θέση στην αρχική ενδεκάδα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!