Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος Κώστας Παπανικολάου δεν προπονήθηκε λόγω μυϊκού σπασμού στην οσφυϊκή χώρα και τέθηκε εκτός «μάχης» από την αναμέτρηση με την ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς.

Χωρίς τον Κώστα Παπανικολάου θα παραταχθεί η εθνική ομάδα μπάσκετ των ανδρών στο σημερινό (8/8, 19:45) παιχνίδι με τη Σερβία, με το οποίο «ανοίγει η αυλαία» του τουρνουά «Ακρόπολις». Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος δεν προπονήθηκε λόγω μυϊκού σπασμού στην οσφυική χώρα και τέθηκε εκτός «μάχης» από την αναμέτρηση με την ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς. παπανικολάου

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Εκτός από τον διεθνή φόργουορντ, στην 14άδα για το ματς με τους «πλάβι» δεν θα βρίσκεται ούτε ο Γιώργος Τσαλμπούρης. Στον αντίποδα, ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Δημήτρης Ιτούδης, μπορεί να υπολογίζει στα πλάνα του τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος είχε απουσιάσει από τα δύο φιλικά που έδωσε την προηγούμενη εβδομάδα η «γαλανόλευκη» με αντίπαλο τη Σλοβενία.

Την αποστολή για τον αγώνα με τη Σερβία συγκροτούν οι Θανάσης Αντετοκούνμπο, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Δημήτρης Αγραβάνης, Γιώργος Παπαγιάννης, Μιχάλης Λούντζης, Ντίνος Μήτογλου, Λευτέρης Μποχωρίδης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Δημήτρης Μωραΐτης, Βασίλης Τολιόπουλος, Τόμας Ουόκαπ και Μανώλης Χατζηδάκης.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!