Στο 90΄ του φιλικού της Τσέλσι με την Ντόρτμουντ ο Ενκουκού έπεσε στο έδαφος κρατώντας το πόδι του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Η Τσέλσι ανακοίνωσε σήμερα (8/8) ότι θα στερηθεί για μια «εκτεταμένη περίοδο» των υπηρεσιών του Κρίστοφερ Ενκουνκού, καθώς ο Γάλλος επιθετικός υποβλήθηκε σε επέμβαση, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η ζημιά που υπέστη από τραυματισμό στο γόνατο.

Ο 25χρονος άσος έπεσε στο έδαφος κρατώντας το πόδι του μετά από «μονομαχία» στο 9ο λεπτό του φιλικού προετοιμασίας με την Ντόρτμουντ στο Σικάγο (1-1). Ο Ενκουνκού, ο οποίος αποκτήθηκε από τη Λειψία έναντι περίπου 60 εκατομμυρίων λιρών, αντικαταστάθηκε στα μέσα του πρώτου μέρους, νιώθοντας δυσφορία.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ο Ενκουνκού υπέστη έναν τραυματισμό στο γόνατο, ο οποίος θα αφήσει τον επιθετικό εκτός για μια εκτεταμένη περίοδο» αναφέρει η Τσέλσι στη σχετική ανακοίνωσή της και προσθέτει: «Ο 25χρονος υποβλήθηκε σε επέμβαση και τώρα θα αρχίσει πρόγραμμα αποκατάστασης με το ιατρικό τμήμα του συλλόγου».

Ο τραυματισμός του Ενκουνκού αποτελεί πλήγμα στην προσπάθεια της Τσέλσι να επιστρέψει στην τετράδα της Premier League τη νέα σεζόν υπό τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Καθώς την παρελθούσα αγωνιστική περίοδο οι «μπλε» περιορίστηκαν στην 12η θέση της βαθμολογίας. Τη σεζόν 2022-23 ο Ενκουνκού σημείωσε 23 γκολ για λογαριασμό της Λειψίας σε όλες τις διοργανώσεις.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!