Ενισχύεται στα «μετόπισθεν» η Τότεναμ, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Μίκι φαν ντε Φεν από τη Βόλφσμπουργκ, με τον Ολλανδό σέντερ μπακ να υπογράφει εξαετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ενισχύεται στα «μετόπισθεν» η Τότεναμ, καθώς ανακοίνωσε σήμερα (8/8) την απόκτηση του Μίκι φαν ντε Φεν από τη Βόλφσμπουργκ, με τον Ολλανδό σέντερ μπακ να υπογράφει εξαετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 22χρονος αμυντικός, ο οποίος εντάχθηκε το 2021 στο δυναμικό των «λύκων», κατέγραψε 41 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη γερμανική ομάδα, ενώ έχει αγωνιστεί ένδεκα φορές στην εθνική Ελπίδων της Ολλανδίας. Στη Βόλφμπουργκ, ο Φαν ντε Φεν αγωνιζόταν τόσο σε τριάδα στην άμυνα όσο και σε αμυντική τετράδα, καθώς η γερμανική ομάδα κατετάγη όγδοη στην παρελθούσα σεζόν της Bundesliga.

Η μεταγραφή του Φαν ντε Φεν ακολουθεί στην Τότεναμ τις μόνιμες αποκτήσεις των Τζέιμς Μάντισον, Πέδρο Πόρο, Ντέγιαν Κουλουσέφσκι, Γκουλιέλμο Βικάριο, Μάνορ Σόλομον και Άσλεϊ Φίλιπς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!