Ο Ρίτις Βισνιάουσκας κάλεσε τον Ντονάτας Ουρμπόνας να κάνει πρόβλεψη για το νικητή σε πιθανή μονομαχία Ελλάδας-Λιθουανίας.

Ο Ρίτις Βισνιάουσκας κάλεσε τον Ντονάτας Ουρμπόνας να κάνει πρόβλεψη για το νικητή σε πιθανή μονομαχία Ελλάδας-Λιθουανίας στη δεύτερη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Είναι ένα καλό ερώτημα. Για μένα είναι περίπου ισοδύναμες ομάδες. Θα έδινα ένα μικρό προβάδισμα στη Λιθουανία, αλλά δεν νιώθω σιγουριά για τη Λιθουανία απέναντι στην Ελλάδα» δήλωσε ο Ουρμπόνας αρχικά και πρόσθεσε:

«Πρόκειται για δύο διαφορετικού τύπου ομάδες. Παίζει ρόλο το πώς θα ταιριάξουν μεταξύ τους σε τέσσερις εβδομάδες, αν θα φτάσουν στο peak τους, αν θα βρουν χημεία εντός και εκτός παρκέ. Στα χαρτιά θα έδινα 55% πιθανότητες νίκης στη Λιθουανία».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!