Η Γουέστ Χαμ έχει ένα πολύ μεγάλο ποσό για να διαθέσει στην αγορά και θα τα ρίξει όλα για τους Μαγκουάιρ και ΜακΤόμινεϊ.

Η Γουέστ Χαμ έχει ένα πολύ μεγάλο ποσό για να διαθέσει στην αγορά μετά την πώληση του Ντέκλαν Ράις στην Άρσεναλ (105 εκατ. ευρώ) και του Σκαμάκα στην Αταλάντα (32 εκατ. ευρώ) και ο Ντέιβιντ Μόγιες έχει στο στόχαστρό του ως «πακέτο» απ’ την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τους Χάρι Μαγκουάιρ και ΜακΤόμινεϊ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Τα βρετανικά ΜΜΕ ανέφεραν πως τα «σφυριά» προσέφεραν 70 εκατ. ευρώ στη Γιουνάιτεντ και για τους δύο, όμως η πρώτη απάντησή της στη Γουέστ Χαμ ήταν αρνητική.

Οι διαπραγματεύσεις εντούτοις, συνεχίζονται και για τους δύο, με τον Μαγκουάιρ να επιθυμεί τη μετακίνησή του στους κατόχους του περσινού Europa Conference League, καθότι βλέπει πως ο χώρος κι ο χρόνος συμμετοχής του στους «κόκκινους διαβόλους» θα ελαχιστοποιηθεί την εφετινή σεζόν…

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!