Η Φενέρμπαχτσε έχει εκφράσει τεράστιο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ζορζίνιο από την Άρσεναλ στην τρέχουσα καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Η Φενέρμπαχτσε έχει εκφράσει τεράστιο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ζορζίνιο από την Άρσεναλ στην τρέχουσα καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Ιταλός διεθνής θα μπορούσε να αποτελέσει παρελθόν από την Άρσεναλ αυτό το καλοκαίρι, μόλις επτά μήνες μετά την άφιξή του στην ομάδα από την Τσέλσι, καθώς η Φενέρμπαχτσε έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, σύμφωνα με τους Times.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Ζορζίνιο άλλαξε… στρατόπεδα τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, καθώς οι “κανονιέρηδες” τον υπέγραψαν έναντι 12 εκατομμυρίων λιρών. Ο μέσος έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο, αλλά με την άφιξη του Ντέκλαν Ράις και την παρουσία του Τόμας Παρτέι στην ομάδα του Λονδίνου, ο 31χρονος μπορεί να δει τον χρόνο συμμετοχής του να μειώνεται δραστικά.

Ο μέσος έμεινε εκτός αποστολής της Άρσεναλ στην αναμέτρηση του Community Shield με τη Μάντσεστερ Σίτι λόγω ενός ελαφρού μυϊκού τραυματισμού.

Πάντως, από την πλευρά του δεν έχει εκφράσει ως τώρα δυσαρέσκεια για την έλλειψη αγωνιστικών λεπτών. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως μία πολύ καλή πρόταση από τη Φενέρμπαχτσε δεν θα τον έπειθε να γίνει κάτοικος Τουρκίας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!