Τους αντιπάλους της στα προκριματικά του EuroBasket 2025 έμαθε σήμερα (8/8) η εθνική ανδρών, ύστερα από τη σχετική κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (8/8) στο Μόναχο.

Τους αντιπάλους της στα προκριματικά του EuroBasket 2025 έμαθε σήμερα (8/8) η εθνική ανδρών, ύστερα από τη σχετική κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (8/8) στο Μόναχο. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κληρώθηκε στον 6ο όμιλο, στο πλαίσιο του οποίου θα αντιμετωπίσει την Τσεχία, την Ολλανδία και τη Μεγάλη Βρετανία. Οι πρώτες τρεις ομάδες του ομίλου προκρίνονται στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Την τελική φάση του EuroBasket ανδρών του 2025 θα συνδιοργανώσουν Κύπρος, Φινλανδία, Λετονία και Πολωνία. Τα προκριματικά του EuroBasket 2025 θα διεξαχθούν σε τρία «παράθυρα», ήτοι τα διαστήματα 19-27 Φεβρουαρίου 2024, 18-26 Νοεμβρίου 2024 και 17-25 Φεβρουαρίου 2025, με κάθε ομάδα να δίνει δύο αγώνες σε κάθε «παράθυρο». Στην τελική φάση προκρίνονται οι τρεις ομάδες με την υψηλότερη βαθμολογία από το κάθε γκρουπ, εξαιρουμένων των ομίλων που περιλαμβάνουν τους συνδιοργανωτές του EuroBasket 2025. Στα γκρουπ που συμμετέχουν Κύπρος, Φινλανδία, Λετονία και Πολωνία, την πρόκριση για τα τελικά παίρνει ο συνδιοργανωτής και οι άλλες δύο ομάδες με την υψηλότερη βαθμολογία του ομίλου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση για τα προκριματικά του EuroBasket 2025 έχουν ως εξής:

1ος ΟΜΙΛΟΣ
Σλοβενία
Ουκρανία
Ισραήλ
Πορτογαλία

2ος ΟΜΙΛΟΣ
Ιταλία
Τουρκία
Ουγγαρία
Ισλανδία

3ος ΟΜΙΛΟΣ
Ισπανία
Λετονία
Βέλγιο
Σλοβακία

4ος ΟΜΙΛΟΣ
Γερμανία
Μαυροβούνιο
Βουλγαρία
Σουηδία

5ος ΟΜΙΛΟΣ
Γαλλία
Κροατία
Βοσνία/Ερζεγοβίνη
Κύπρος

6ος ΟΜΙΛΟΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Τσεχία
Ολλανδία
Μ. Βρετανία

7ος ΟΜΙΛΟΣ
Σερβία
Φινλανδία
Γεωργία
Δανία

8ος ΟΜΙΛΟΣ
Λιθουανία
Πολωνία
Εσθονία
Βόρεια Μακεδονία

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!