Η Τότεναμ απέρριψε την τελική προσφορά της Μπάγερν Μονάχου για τον Χάρι Κέιν, όπως αναφέρει το «Sky Deutschland».

Η Τότεναμ απέρριψε την τελική προσφορά της Μπάγερν Μονάχου για τον Χάρι Κέιν, όπως αναφέρει το «Sky Deutschland». Οι Βαυαροί είχαν φτάσει στο σημείο να πληρώσουν πάνω από 100 εκατομμύρια, συμπεριλαμβανομένων των μπόνους, για τον Άγγλο διεθνή σέντερ φορ, του οποίου το συμβόλαιο λήγει στις 30 Ιουνίου 2024.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Έτσι η Μπάγερν θα πρέπει να αναζητήσει ένα «σχέδιο Β». Ο Άγγλος σέντερ φορ της Τότεναμ αποτελεί πρωταρχικό στόχο του συλλόγου της Βαυαρίας, αλλά όπως φαίνεται ο Χάρι Κέιν, θα μείνει και αυτή τη σεζόν στο Λονδίνο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.