Με στόχο την νίκη που ισοδυναμεί με την πρώτη θέση στον όμιλο της, η εθνική ομάδα μπάσκετ αντιμετωπίζει απόψε την Πολωνία.

Με στόχο την νίκη που ισοδυναμεί με την πρώτη θέση στον όμιλο της, η εθνική ομάδα μπάσκετ για παίκτες ηλικίας κάτω των 16 ετών, αντιμετωπίζει απόψε (22:00) στα Σκόπια για το Eurobasket, την αντίστοιχη της Πολωνίας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μέχρι στιγμής, οι παίκτες του Γιάννη Καλαμπόκη, μετρούν δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις (σ.σ. επί Σερβίας με 75-55 και της Λετονίας με 77-71, ενώ οι Πολωνοί νίκησαν την Λετονία (94-60) και ηττήθηκαν από την Σερβία (81-46).

Σε περίπτωση νίκης της εθνικής ομάδας και παράλληλης επικράτησης της Ισπανίας επί της Φινλανδίας, τότε επόμενος αντίπαλος στους «16» για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, θα είναι η ομάδα από την Σκανδιναβία.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. εθνική