Το έντονο συναίσθημα ικανοποίησης που τον διακατέχει για την ένταξή του ξανά στο δυναμικό του ΠΑΟΚ εξέφρασε σήμερα ο Σταύρος Σχίζας.

Το έντονο συναίσθημα ικανοποίησης που τον διακατέχει για την ένταξή του ξανά στο δυναμικό του ΠΑΟΚ εξέφρασε σήμερα ο Σταύρος Σχίζας. Ο 34χρονος γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος θα αποτελέσει μέλος του ρόστερ του «Δικεφάλου» για τη σεζόν 2023-2024- επιστρέφοντας στις τάξεις μετά τη διετία 2018-2020 που φόρεσε τη φανέλα του- τοποθετήθηκε, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, αναφέροντας:

«Χαίρομαι πολύ που θα είμαι για άλλη μία χρονιά στην αγαπημένη μου πόλη την Θεσσαλονίκη. Θα είναι η 6η συνεχόμενη χρονιά και πραγματικά ήταν αυτό που ήθελα, δηλαδή να μείνω στην Θεσσαλονίκη, να ξαναπαίξω Ευρώπη και εκεί από όπου ξεκίνησε αυτή η πολύ όμορφη ιστορία. Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω σε γνώριμα εδάφη και είμαι σίγουρος ότι δεν θα χρειαστεί αρκετός χρόνος προσαρμογής.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Υπάρχουν πάρα πολλά άτομα στο επιτελείο τα οποία γνωρίζω, υπάρχει ο Βαγγέλης Μαργαρίτης με τον οποίο ήμασταν μαζί στον ΠΑΟΚ και τα δύο προηγούμενα χρόνια που ήμουν στην ομάδα, ο Μιχάλης Τσαϊρέλης με τον οποίο επίσης υπήρξαμε συμπαίκτες. Είναι και αυτό το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα που είναι πολύ σημαντικό. Υπάρχουν λίγες ακόμη ημέρες ξεκούρασης και άμεσα, η επιστροφή στη Θεσσαλονίκη για να ξεκινήσουμε δουλειά με τον κόουτς και όλα τα παιδιά. Μας περιμένει μία μεγάλη και απαιτητική χρονιά σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!