Απόλυτα ευχαριστημένος απ’ τη διαχείριση του αγώνα με τη Λετονία και το χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες της Εθνικής Ομάδας Παίδων, δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιάννης Καλαμπόκης.

Απόλυτα ευχαριστημένος απ’ τη διαχείριση του αγώνα με τη Λετονία και το χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες της Εθνικής Ομάδας Παίδων, δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιάννης Καλαμπόκης, μετά το «2 στα 2» της «γαλανόλυκης» ομάδας στον Δ’ όμιλο του Ευρωπαϊκού Παίδων που διεξάγεται στη Β. Μακεδονία.

«Το παιχνίδι πήγε όπως το περίμενα και οι παίκτες έδειξαν τρομερό χαρακτήρα», είναι τα πρώτα λόγια του ομοσπονδιακού προπονητή και πρόσθεσε: «Η Λετονία έκανε ίσως το καλύτερό της παιχνίδι από όσα είχαμε δει σε φιλικά και επίσημα. Κάπου εμείς δεν είχαμε και τη φρεσκάδα, μετά από το παιχνίδι που παίξαμε αργά χθες το βράδυ. Τα παιδιά όμως ανταποκρίθηκαν φοβερά και τους αξίζουν συγχαρητήρια».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Καλαμπόκης αναφέρθηκε ακόμη και στις εμπειρίες που συλλέγουν οι αθλητές του: «Είναι η πρώτη τους μεγάλη διοργάνωση. Σε αυτές τις ηλικίες μπορείς να δεις πολύ μεγάλες διαφορές από τη μια μέρα στην άλλη. Και ό,τι κι αν πεις εσύ, για διαφορές, για καταστάσεις, για το τι μπορεί να γίνει στη θεωρία, είναι ένας δρόμος που θα πρέπει να τον περπατήσουν για να κατανοήσουν πολλά πράγματα.

Δεν γίνεται με τα λόγια μόνο. Πρέπει να το ζήσουν για να καταλάβουν. Να ζήσουν το τι σημαίνει συνεχόμενοι αγώνες… Είναι η πρώτη τους μεγάλη διοργάνωση και όλοι είμαστε δίπλα τους».

Οσο για τον επερχόμενο αγώνα κόντρα στην Πολωνία το βράδυ της Δευτέρας (7/8, 22:00): «Στα φιλικά ήταν εντυπωσιακή. Θεωρητικά είναι η πιο δύσκολη ομάδα από όσες θα παίξουμε στον όμιλο. Θα περιμένουμε να δούμε αύριο, να είμαστε έτοιμοι και όλα θα φανούν στο παρκέ».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!