Η Μπαρτσελόνα έχει θέσει ως προτεραιότητα τον Μπερνάρντο Σίλβα, ο τελευταίος θέλει αλλά περιμένουν την απόφαση της Μάντσεστερ Σίτι.

Η… νύφη θέλει, το ίδιο και ο… γαμπρός, περιμένοντας την απόφαση της… πεθεράς. Ο λόγος για την Μπαρτσελόνα που έχει θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση του Μπερνάρντο Σίλβα, με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό να γνωστοποιεί στο περιβάλλον του ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στους Καταλανούς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo», ο 28χρονος Πορτογάλος, πιέζει τους πρωταθλητές Ισπανίας να «καθήσουν» στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Μάντσεστερ Σίτι, πριν από την επανέναρξη της Premier League (11 Αυγούστου) για να συζητήσουν στη συνέχεια με τον προπονητή του, Πεπ Γκουαρντιόλα, την επιθυμία του να φύγει από την Αγγλία.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Μπαρτσελόνα