Ο Τζιμπρίλ Σισέ μίλησε στο RMC για τις μάχες ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μαρσέιγ.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ μίλησε στο RMC για τις μάχες ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μαρσέιγ, αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί των δύο ομάδων αλλά και στην αγάπη που εισέπραξε στο «τριφύλλι».

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζιμπρίλ Σισέ:

«Στα δύο γήπεδα δημιουργούνται ατμόσφαιρες στο όριο του αποδεκτού. Με “βόμβες”, καπνογόνα και πυροτεχνήματα, που συνήθως δεν επιτρέπεται να υπάρχουν στις κερκίδες. Αλλά είναι μέρος της λαογραφίας, είναι μέρος του DNA τους και ειλικρινά για έναν παίκτη είναι απίστευτο να ζει αυτή την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, αλλά και της Μαρσέιγ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ποιο είναι το συναίσθημα του να παίζεις στον Παναθηναϊκό; Είναι εξαιρετικό! Αυτά είναι συναισθήματα που έχω βιώσει σπάνια. Είναι εντελώς τρελό για κάποιον που δεν είναι Έλληνας, που φτάνει στο ελληνικό πρωτάθλημα χωρίς να το ξέρει και φεύγει με αποσκευές γεμάτες αγάπη, χαρά και υπέροχες αναμνήσεις. Είναι πραγματικά μια εμπειρία για την οποία δεν μετανιώνω καθόλου».

Για τις μάχες ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μαρσέιγ:

«Δεν ήταν καθόλου εύκολη η κλήρωση για τη Μαρσέιγ. Ο Παναθηναϊκός έχει τεράστια δυναμική και καλή μάδα. Θα είναι περίπλοκοι αγώνες και θα παίξουν ρόλο οι λεπτομέρειες».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!