Το τουρνουά του Μόντρεαλ, ακολουθεί στο πρόγραμμα της Μαρίας Σάκκαρη, που θα παίξει στον Β` γύρο με την Ελίνα Σβιτόλινα.

Το τουρνουά του Μόντρεαλ, ακολουθεί στο πρόγραμμα της Μαρίας Σάκκαρη, που συνεχίζει την πορεία της στην διοργάνωση της Ουάσινγκτον.

Στην καναδική μεγαλούπολη, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα παίξει στον Β` γύρο με την Ελίνα Σβιτόλινα ή κάποια τενίστρια από τα προκριματικά.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Εάν προκριθεί στην συνέχεια του Omnium Banque Nationale στο Μόντρεαλ, WTA 1000, η Σάκκαρη (Νο 9 στον κόσμο) θα παίξει με την Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια ή με την σύντροφο του Στέφανου Τσιτσιπά, Πάουλα Μπαντόσα, η οποία επιστρέφει στην δράση αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό στην μέση.

Σε περίπτωση πρόκρισης στα προημιτελικά η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης, Ιγκα Σβιάτεκ, ενώ στον ημιτελικό θα περιμένει μία εκ των Κόκο Γκοφ και Τζέσικα Πεγκούλα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!