Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν θα αναλάβει επικεφαλής της αντιπροσωπείας της ιταλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, έχοντας ρόλο στην αθλητική διοίκηση της Εθνικής Ομάδας.

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν ολοκλήρωσε μία ονειρεμένη καριέρα «κρεμώντας» τα γάντια του στα 45 του και πλέον ετοιμάζεται για μία νέα «αποστολή» στο ποδόσφαιρο, αναλαμβάνοντας τη θέση του συνεργάτη του Ρομπέρτο Μαντσίνι στην Εθνική Ιταλίας, παίρνοντας το ρόλο που είχε ο Τζιανλούκα Βιάλι, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή πριν από λίγους μήνες.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν θα αναλάβει επικεφαλής της αντιπροσωπείας της ιταλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, έχοντας ρόλο στην αθλητική διοίκηση της Εθνικής Ομάδας.

«Επιστρέφω στην Εθνική Ομάδα γιατί εκείνο το παιδί που πέρασε την πύλη του Coverciano για πρώτη φορά πριν από τριάντα χρόνια θέλει ακόμα να ονειρεύεται και να ζήσει αυτό το όνειρο μαζί με τους Ιταλούς φιλάθλους» έγραψε ο παλαίμαχος πλέον γκολκίπερ σε ανάρτησή του στα social media, ανακοινώνοντας το νέο ρόλο του στο ποδόσφαιρο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.