Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί αναμένεται στην Ελλάδα τα ξημερώματα της Κυριακής προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Νέα μεταγραφική άφιξη για τον Ολυμπιακό καθώς στην Ελλάδα αναμένεται ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Ο Μαροκινός επιθετικός αναμένεται στην Ελλάδα στις 02:45 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Με τον Ελ Κααμπί υπάρχει προφορική συμφωνία και αυτό που μένει είναι να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του, το οποίο θα είναι διάρκειας δύο ή τριών ετών.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι Πειραιώτες μάλιστα αναμένεται να δηλώσουν τον ποδοσφαιριστή και στην ευρωπαϊκή λίστα στης UEFA, αφού μέχρι την Τετάρτη διατηρούν το δικαίωμα δύο αλλαγών σε αυτήν.

Ο 30χρονος Μαροκινός διεθνής φορ, έχει σημειώσει 20 γκολ σε 36 συμμετοχές με την φανέλα της εθνική ομάδας. Ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν για λογαριασμό της Αλ Σαντ του Κατάρ, με απολογισμό 14 γκολ και τρεις ασίστ σε 34 αναμετρήσεις.

Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί στις Χεμπέι (28 συμ., 9 γκολ και 2 ασίστ), Ρενεσάνς (29 συμ., 18 γκολ και 3 ασίστ), Χατάισπορ (55 συμ., 26 γκολ και 4 ασίστ) και Γουιντάντ Καζαμπλάνκα (57 συμ., 35 γκολ και 8 ασίστ).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!