Η Μπάγερν Μονάχου είναι δεδομένο πως θα κάνει την μεγάλη της αντεπίθεση για την απόκτηση του Χάρι Κέιν από την Τότεναμ και μάλιστα... άμεσα.

Η Μπάγερν Μονάχου είναι δεδομένο πως θα κάνει την μεγάλη της αντεπίθεση για την απόκτηση του Χάρι Κέιν από την Τότεναμ και μάλιστα… άμεσα.

Από την πλευρά του, ο Άγγλος σούπερ σταρ πιέζει τους Άγγλους για να δεχθούν την προσφορά των Βαυαρών καθώς θέλει να αποχωρήσει άμεσα από το Λονδίνο.

Οι Γερμανοί προσφέρουν 120 εκατ. ευρώ στην Τότεναμ, αλλά ο Χάρι Κέιν.. έχει ξετρελαθεί με το ποσό που του δίνει η Μπάγερν Μονάχου σαν… μισθό.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν Μέσα από την Αγγλία, οι πρωταθλητές της Bundesliga έχουν τάξει στον έμπειρο επιθετικό ένα συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που θα αγγίζουν τα 25 εκατ. ευρώ.

Για να γίνει αντιληπτό το ποσό, αυτήν την στιγμή ο Χάρι Κέιν αμείβεται με 12 εκατ. λίρες ετησίως στην Τότεναμ και η Μπάγερν Μονάχου υπερδιπλασιάζει τις αποδοχές του.

Ο ίδιος έχει πει το τελικό “ΟΚ” στους Λονδρέζους και… όλα δείχνουν πως δύσκολα θα χαλάσει αυτό το σπουδαίο deal για τους Βαυαρούς και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!