Ο Λιονέλ Μέσι «δεν πέρναγε καλά» στην Παρί Σεν Ζερμέν, παραδέχεται ο Τζόρντι Άλμπα αλλά τώρα «ξαναβρήκε το χαμόγελό του».

Ο Λιονέλ Μέσι «δεν πέρναγε καλά» στην Παρί Σεν Ζερμέν, παραδέχεται ο Τζόρντι Άλμπα, αλλά ο Αργεντινός έχει ήδη επιστρέψει στις «καλές του ημέρες» στην Ίντερ Μαϊάμι.

Ο επτά φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας πέρασε δύο χρόνια στη Γαλλία, αφού έφυγε από την Μπαρτσελόνα, το καλοκαίρι του 2021. Ο Μέσι κατέκτησε δύο τίτλους στη Ligue 1 όσο ήταν στην Παρί, αλλά δυσκολεύτηκε να κερδίσει τους απαιτητικούς οπαδούς και αποφάσισε να αναζητήσει μια νέα πρόκληση όταν έφτασε στο τέλος του επικερδούς συμβολαίου του στην γαλλική ομάδα. Τώρα κυνηγάει το αμερικανικό όνειρο, ενώ μετράει πέντε γκολ στις τρεις πρώτες του εμφανίσεις με την Ίντερ Μαϊάμι, που τον βοηθούν να ξαναβρει τη σπίθα του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Τζόρντι Άλμπα – ο οποίος έπαιξε δίπλα στον Μέσι στην Μπαρτσελόνα και ξαναβρέθηκε με τον σούπερ σταρ φορ στην Αμερική – δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι ο Μέσι ανακάλυψε ξανά το πάθος του για το ποδόσφαιρο:

«Νιώθει ότι τον υποστηρίζουν, ότι τον αγαπούν και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Στην Παρί δεν πέρασε καλά, αλλά ανέκτησε τη χαρά του. Επαναλαμβάνω, είναι μια πρόκληση που προσωπικά τον ενθουσιάζει πολύ και τον βλέπω πολύ χαρούμενο».

«Ο Λέο είναι ένα απαιτητικό άτομο. Έχει κερδίσει ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Αλλά θα συνεχίσει να [παίζει] το ίδιο. Θα παλέψει γι’ αυτή την πρόκληση, θα προσπαθήσει να κερδίσει τα πάντα και γι’ αυτό είμαστε εδώ για να τον βοηθήσουμε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!