Το φως της δημοσιότητας είδαν τις τελευταίες ώρες περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Το φως της δημοσιότητας είδαν τις τελευταίες ώρες περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας “Hoops Rumors”, ο διεθνής φόργουορντ υπέγραψε μονοετές deal, το οποίο είναι πλήρως εγγυημένο. Όσο για τις απολαβές του, θα είναι οι μίνιμουμ που προβλέπονται για βετεράνο παίκτη στο NBA.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Με το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, τα “ελάφια” έφτασαν συνολικά τα 15.

Να θυμίσουμε πως ο Έλληνας άσος που βρίσκεται στην προεπιλογή της εθνικής ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον και της πρώην ομάδας του, των Νιου Γιορκ Νικς.

Ωστόσο, επέλεξε να μείνει στο πλευρό του Γιάννη για ακόμη μία σεζόν.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!