Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, προκρίθηκε στον ημιτελικό του τουρνουά «Los Cabos Open», αφού «ξόρκισε τον κακό του δαίμονα», Νίκολα Τζάρι.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, προκρίθηκε στον ημιτελικό του τουρνουά «Los Cabos Open», που διεξάγεται αυτήν την εβδομάδα στο Μεξικό (ATP 250), αφού «ξόρκισε τον κακό του δαίμονα».

Ο Ελληνας πρωταθλητής, επικράτησε με ανατροπή 6-7(6), 7-6(4), 6-2 του Χιλιανού, Νίκολα Τζάρι (Νο 28 στον κόσμο), ο οποίος τον περασμένο Ιούνιο απέκλεισε τον Τσιτσιπά (σ.σ. βρίσκεται στο Νο 5 της παγκόσμιας κατάταξης) στο τουρνουά του Χάλε, όταν στο πλαίσιο του Β` γύρου επικράτησε με 2-0 σετ (7-6(7), 7-5).

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το πρώτο σετ κρίθηκε στο tie break με τον Χιλιανό να αποδεικνύεται ψυχραιμότερος και να επικρατεί μετά από μία ώρα και δύο λεπτά, ενώ ο Στέφανος Τσιτσιπάς χρειάσθηκε κάτι παραπάνω (σ.σ. μία ώρα και 13 λεπτά) για να «απαντήσει» με το ίδιο… νόμισμα.

Στο τρίτο και καθοριστικό σετ, ο «Tsitsifast» έκανε break στο τέταρτο game και αφού προηγήθηκε με 3-1, στην συνέχεια κράτησε το σερβίς του, για να φθάσει στην νίκη με νέο break στο τελευταίο game, μετά από 45 λεπτά αγώνα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!