Η τελευταία εξέλιξη στην υπόθεση του Βίκτορ Οσιμέν, είναι ότι ο έμπειρος επιθετικός θα ανανεώσει την συνεργασία του με την Νάπολι.

Η τελευταία εξέλιξη στην υπόθεση του Βίκτορ Οσιμέν, είναι ότι ο έμπειρος επιθετικός θα ανανεώσει την συνεργασία του με την Νάπολι.

Και αυτή τη στιγμή, κακά τα ψέμματα, έχει το καρπούζι, έχει και το μαχαίρι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οπως χαρακτηριστικά αναφέρει η «Il Mattino», για να υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του, ο Νιγηριανός άσος, απαιτεί να μπει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 110 εκατομμυρίων ευρώ, την ώρα που ο πρόεδρος των «παρτενοπέϊ», Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις δεν ήθελε να «κατέβει» από τα 150 εκ. ευρώ. 

Επιπλέον, ο Οσιμέν αξιώνει «καθαρές» ετήσιες απολαβές 10 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό που η Νάπολι μπορεί να του προσφέρει μέσω των μπόνους επίτευξης στόχων.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!