Ο «αστέρας» των μικτών πολεμικών τεχνών, Φράνσις Νγκάνου θα έχει στο τεχνικό επιτελείο του τον θρύλο των βαρέων βαρών, Μάικ Τάισον.

Ο «αστέρας» των μικτών πολεμικών τεχνών, Φράνσις Νγκάνου θα έχει στο τεχνικό επιτελείο του τον θρύλο των βαρέων βαρών, Μάικ Τάισον, όταν θα αντιμετωπίσει τον νυν πρωταθλητή του WBC, Τάισον Φιούρι στον αγώνα που θα γίνει στις 28 Οκτωβρίου στην Σαουδική Αραβία.

Ο Νγκάνου και ο Τάϊσον, επιβεβαίωσαν την συνεργασία μέσω του Riyadh Season, του ετήσιου φεστιβάλ ψυχαγωγίας και αθλητισμού που εφέτος θ’ αρχίσει με αυτόν τον πολυαναμενόμενο αγώνα.

«Δεν είναι μυστικό ότι υποστηρίζω 100% τον Νγκάνου σε αυτήν την αναμέτρηση των πρωταθλητών», δήλωσε ο Τάϊσον, ο οποίος θα βρίσκεται στην… γωνία του Νγκάνου και πρόσθεσε:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Διαθέτει μια εξαιρετικά σκληρή γροθιά και όταν προσγειωθεί τελειώνει το παιχνίδι. Ανυπομονώ να συνεργασθώ με τον Νγκάνου και να τον βοηθήσω να περάσει από το οκτάγωνο στο ρινγκ του μποξ», εξήγησε ο Αμερικανός, ο οποίος ωστόσο διατηρεί καλές σχέσεις και με τον Βρετανό πυγμάχο, ο οποίος του… χρωστάει το μικρό του όνομα.

Ο Νγκάνου δεν έχει ρεκόρ επαγγελματικής πυγμαχίας, αλλά ο 36χρονος Καμερουνέζος μαχητής έχει την φήμη του τρομακτικού puncher, όταν έγινε πρωταθλητής βαρέων βαρών UFC, έναν τίτλο που διατήρησε μέχρι την αποχώρησή του τον Ιανουάριο λόγω της διαμάχης του με τον πρόεδρο του οργανισμού.

Ο έμπειρος πρωταθλητής από την Αφρική, ο οποίος έχει κερδίσει 17 από τους 20 επαγγελματικούς του αγώνες UFC, συμπεριλαμβανομένων 12 με νοκ άουτ, αναμένεται να κερδίσει περισσότερα χρήματα σε αυτόν τον αγώνα ενάντια στον Φιούρι από ό,τι σε ολόκληρη την καριέρα του στο UFC.

«Το να καλέσω τον Τάϊσον είναι μια από τις καλύτερες αποφάσεις που μπορώ να πάρω. Η εμπειρία του και το IQ του στην πυγμαχία θα είναι σημαντικά για την βελτίωση της τεχνικής μου υπό την καθοδήγησή του για να κερδίσω αυτόν τον σούπερ αγώνα», σχολίασε σχετικά.

Ο τίτλος WBC του αήττητου Φιούρι (33 νίκες, μία ισοπαλία) δεν θα αμφισβητηθεί κατά την διάρκεια αυτού του αγώνα επίδειξης, που θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανόνες της επαγγελματικής πυγμαχίας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!