Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ μίλησε στο κανάλι του Παναθηναϊκού για τη μεταγραφή του στο «τριφύλλι», εξηγώντας το λόγο για τον οποίο αποχώρησε από το ΝΒΑ.

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ μίλησε στο κανάλι του Παναθηναϊκού για τη μεταγραφή του στο «τριφύλλι», εξηγώντας το λόγο για τον οποίο αποχώρησε από το ΝΒΑ, ενώ έπλεξε το εγκώμιο τόσο του νέου τεχνικού των «πράσινων», Εργκίν Αταμάν, όσο και των φιλάθλων της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός φόργουορντ:

– Για τη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό: «Νιώθω υπέροχα, νιώθω σαν στο σπίτι μου. Ανυπομονώ να παίξω εδώ (σ.σ.: στο ΟΑΚΑ), να δω τους οπαδούς να… τρελαίνονται και απλά ν’ αγωνιστώ με αυτή την ομάδα. Αισθάνομαι ότι ο πρόεδρος θέλει να κερδίσει πάση θυσία κι αυτή η επιθυμία για τη νίκη με έκανε να επιστρέψω από το ΝΒΑ».

– Για τον Εργκίν Αταμάν: «Είναι ένας σπουδαίος προπονητής. Ξέρει πώς να κερδίζει. Ήταν σε πολύ καλές ομάδες με εξαιρετικές συνθήκες και νιώθω ότι θέλει να κερδίσει κι εδώ».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

– Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Νιώθω ότι αγαπούν την ομάδα. Την αγαπούν μέχρι θανάτου. Ακολουθούν την ομάδα οπουδήποτε, ό,τι κι αν γίνει. Αισθάνομαι ότι αυτοί είναι οι καλύτεροι οπαδοί που υπάρχουν. Μπορείς να το καταλάβεις κι από το αεροδρόμιο. Νιώθω εξαιρετικά. Ακόμη κι όταν υπέγραψα, όλα τα μηνύματα κι η αγάπη που πήρα. Δεν είχα ποτέ ξανά κάτι τέτοιο σε όσες ομάδες αγωνίστηκα. Είναι κάτι που θα θυμάμαι για όλη μου τη ζωή».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!