Η Άρσεναλ φέρεται να έχει προσφέρει 23 εκατ. λίρες επιπλέον για τον Νταβίντ Ράγια, με τους προσωπικούς όρους να έχουν ήδη συμφωνηθεί.

Η Άρσεναλ φέρεται να έχει προσφέρει 20 εκατ. λίρες+3 εκατ. λίρες επιπλέον για τον Νταβίντ Ράγια, με τους προσωπικούς όρους να έχουν ήδη συμφωνηθεί με τον τερματοφύλακα της Μπρέντφορντ.

Σύμφωνα με τον Fabrizio Romano, οι Κανονιέρηδες έχουν καταθέσει μια αρχική προσφορά για τον Ισπανό, η οποία είναι σημαντικά χαμηλότερη από την εκτίμηση των 40 εκατομμυρίων λιρών που ζητάει η ομάδα του. Ως εκ τούτου, αναμένεται ότι η προσφορά θα απορριφθεί από την Μπρέντφορντ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ωστόσο, γίνεται επίσης κατανοητό ότι το περιβάλλον του παίκτη έχει ενημερώσει τον σύλλογο ότι θέλει να ενταχθεί στην ομάδα του Βόρειου Λονδίνου, γεγονός που θα μπορούσε να βοηθήσει τις συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών. Επιπλέον, η Daily Mail αναφέρει ότι η Άρσεναλ έχει αναδειχθεί σε φαβορί για την απόκτηση του Ράγια, αφού η Μπρέντφορντ απέρριψε πρόταση δανεισμού από την Μπάγερν Μονάχου που περιελάμβανε οψιόν για μόνιμη παραχώρηση του τερματοφύλακα.

Ο Μίκελ Αρτέτα παραμένει αβέβαιος για τον Ματ Τέρνερ, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι ο δεύτερος κίπερ της Άρσεναλ. Ως εκ τούτου, οι «κανονιέρηδες» επιδιώκουν να αποκτήσουν τον Ράγια ως εναλλακτική λύση για τον Άαρον Ράμσντεϊλ, με στόχο να δώσουν ανταγωνισμό αλλά και ανάσες στον διεθνή Άγγλο.Είναι γνωστό ότι η Άρσεναλ είχε τον Ράγια στη λίστα της, πριν ακόμα υπογράψει τον Ράμσντεϊλ, καθώς ο Ισπανός προπονητής της θαυμάζει την ικανότητά του με την μπάλα στα πόδια και το εντυπωσιακό μοίρασμα παιχνιδιού του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!