Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού έκανε ο Τζάκσον Πορόζο.

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού έκανε ο Τζάκσον Πορόζο. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός υποστήριξε η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό τον συγκίνησε, καθώς γνωρίζει την ιστορία του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζάκσον Πορόζο:

«Αλήθεια νιώθω πολύ ευτυχισμένος. Χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να έρθω στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Είναι μία μεγάλη ευκαιρία το να βρεθώ στον Ολυμπιακό, την μεγαλύτερη ομάδα του τόπου. Είμαι πολύ ευτυχισμένος.

Συγκινήθηκα πολύ, γιατί ξέρω την όμορφη ιστορία του συλλόγου. Ξέρω πως από εδώ έχουν περάσει μεγάλοι παίκτες κι είμαι χαρούμενος που αποτελώ μέλος αυτού του μεγάλου συλλόγου.

Θέλω να σας πω πως είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Σε κάθε παιχνίδι και σε κάθε στιγμή των παιχνιδιών που θα παίζω, θα δίνω πάντα τον καλύτερο εαυτό μου. Να μας στηρίζετε πάντα.

Σας στέλνω μία μεγάλη αγκαλιά, ελπίζω να σας δω σύντομα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!