Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να προκριθεί και να αφήσει εκτός τον Τζον Ισνερ με 2-0 σετ μέσα σε μόλις 77 λεπτά.

Άκρως επιτυχημένο κρίθηκε το comeback που έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς αφού κατάφερε να προκριθεί και να αφήσει εκτός τον Τζον Ισνερ με 2-0 σετ μέσα σε 77 λεπτά.

Επικράτησε με 6-2, 6-4 του Isner μέσα σε 1 ώρα και 17 λεπτά, σε ένα παιχνίδι που κυριάρχησε κατά κράτος και δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλό του.

Το πόδι του στο… γκάζι, το πάτησε στο 1ο σετ, στο οποίο κέρδισε 5 games στη σειρά και τους 20 από τους 21 τελευταίους πόντους του, για να το κερδίσει με 6-2 μέσα σε 24 μόλις λεπτά!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στο 2ο πήρε το break ξανά στο 5ο game και πέρασε μπροστά με 3-2. Είδε πως ο αντίπαλός του δεν μπορούσε να βρει απαντήσεις στο court και στο 10ο game ολοκλήρωσε τον αγώνα, κερδίζοντας με 6-4.

Στα προημιτελικά του Los Cabos θα αντιμετωπίσει τον Nicolas Jarry, που κέρδισε δύσκολα τον Gijs Brouwer με 7-6 (5), 4-6, 6-4. Θα είναι η 3η φετινή συνάντηση των Τσιτσιπά και Jarry, με τον οποίο θα έχουν παίξει σε όλες τις επιφάνειες. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τον είχε κερδίσει στo Monte-Carlo στο χώμα, ενώ ο Χιλιανός είχε πάρει τη ρεβάνς στο Χάλε στο γρασίδι.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!