Η υπόθεση της ανταλλαγής του πόιντ γκαρντ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, Ντάμιαν Λίλαρντ στους Μαϊάμι Χιτ προχωράει με γοργούς ρυθμούς.

Η υπόθεση της ανταλλαγής του πόιντ γκαρντ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, Ντάμιαν Λίλαρντ στους Μαϊάμι Χιτ προχωράει με γοργούς ρυθμούς και αναμένονται άμεσα εξελίξεις.

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ των Χιτ, Γκρεγκ Σιλβάντερ, οι δύο ομάδες βρίσκονται σε διαδικασία συζητήσεων για τον 33χρονο σταρ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μάλιστα, η τελευταία εξέλιξη θέλει τους Μπλέιζερς να προτιμούν να συμπεριληφθεί στο deal ο Χάιμε Χάκεζ Τζούνιορ, πάρα ο Νίκολα Γιόβιτς που αρχικά είχε προταθεί.

Να θυμίσουμε πως εκτός των Χιτ, ακόμα μία ομάδα που φαίνεται να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις για τον “Dame” είναι οι Φιλαδέλφεια Σίξερς.

Ωστόσο, δεν έχει ακουστεί κάτι ως προς το έμψυχο δυναμικό που προσφέρουν για να αποκτήσουν τον Λίλαρντ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!