Νέο δημοσίευμα από το Μεξικό αναφέρει πως η ΑΕΚ είναι κοντά σε συμφωνία με τον Νέστορ Αραούχο.

Όλο και πλησιάζει στην ΑΕΚ ο Νέστορ Αραούχο καθώς δημοσιεύματα του Μεξικού αναφέρουν πως ο παίκτης είναι σε προχωρημένες επαφές με την «Ένωση».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Πιο συγκεκριμένα:

«Ο Νέστορ Αραούχο επιστρέφει στην Ευρώπη! Η Αμέρικα και η ΑΕΚ καταλήγουν σε συμφωνία για τον Μεξικανό αμυντικό. Οι ώρες του Νέστορ Αραούχο είναι μετρημένες ως ποδοσφαιριστής για την Αμέρικα και θα επιστρέψει στην Ευρώπη , αυτή τη φορά με την ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα για να παίξει στην επόμενη διοργάνωση του UEFA Champions League. Μετά από εβδομάδες διαπραγματεύσεων, οι ομάδες θα είχαν καταλήξει σε συμφωνία περίπου ενός εκατομμυρίου δολαρίων για να επιστρέψει ο Μεξικανός αμυντικός στη «Γηραιά Ήπειρο». Ο πρώην παίκτης των Θέλτα ντε Βίγκο, Σάντος και Κρουζ Αζούλ θα είναι ο τρίτος Μεξικανός στην τρέχουσα ενδεκάδα της ελληνικής ομάδας, μαζί με τους Ορμπελίν Πινέδα και Ροντόλφο Πισάρο».

Μάλιστα, άλλο ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Νέστορ Αραούχο θα βάλει την υπογραφή του σε συμβολαίου διετούς διάρκειας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!