Στο ΟΑΚΑ βρέθηκε σήμερα ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ!

Στο ΟΑΚΑ βρέθηκε σήμερα ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ!

Ο έμπειρος παίκτης των «πράσινων» ξεναγήθηκε στο γήπεδο ενώ φωτογραφήθηκε με τη φανέλα της νέας του ομάδας.

Μάλιστα, επέλεξε να φορά τον αριθμό «41».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: «Ήρθα στην κορυφαία ομάδα των τελευταίων 20 χρόνων»

Χθες έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Στο αεροδρόμιο βρέθηκαν φίλαθλοι του Παναθηναϊκού προκειμένου να τον υποδεχθούν, με τον Ερνανγκόμεθ να απολαμβάνει τις στιγμές.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος, θα προσπαθήσουμε να τα κερδίσουμε όλα. Βλέπω ότι με περιμένει κόσμος, είμαι πολύ χαρούμενος. Η μοίρα μου συναντήθηκε με τον Παναθηναϊκό, έπαιξα πέρυσι εδώ με την Ισπανία, η ατμόσφαιρα θα είναι τρελή και ανυπομονώ να παίξω γι’ αυτόν τον κόσμο. Ανυπομονώ για κάθε αγώνα, για να αντιμετωπίσω τον αδελφό μου. Αυτά τα ματς θα είναι πολύ ενδιαφέροντα για την οικογένειά μας.

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι εδώ, που θα εκπροσωπώ την χώρα μου σε αυτή την ιστορική ομάδα, στην κορυφαία ομάδα των τελευταίων 20 ετών. Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω προλάβει να νιώσω πολλά, δέχθηκα όμως αμέτρητα συγχαρητήρια, ένιωσα την αγάπη. Πρέπει να αρχίσουμε να κερδίζουμε αγώνες, αυτό θα είναι το σημαντικότερο. Θα έχουμε μεγάλα ονόματα, είδα τον Λεσόρ πέρυσι, ο Σλούκας είναι θρύλος και σπουδαίος τύπος. Ανυπομονώ να παίξω με όλους και να αποκτήσουμε χημεία».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!