Ο Κέντρικ Πέρκινς έσπευσε να σχολιάσει τα όσα είπε ο Στεφ Κάρι πως δεν μπορεί να υπάρχει μόνο ένας GOAT στην ιστορία του ΝΒΑ.

Ο Κέντρικ Πέρκινς έσπευσε να σχολιάσει τα όσα είπε ο Στεφ Κάρι πως δεν μπορεί να υπάρχει μόνο ένας GOAT.

«Όχι δεν συμφωνώ με αυτά που είπε ο Κάρι. Μπορείς να έχεις μόνο έναν GOAT. Μιλάμε για τον κορυφαίο παίκτη όλων των εποχών», είπε ο Πέρκινς αρχικά και πρόσθεσε:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Είναι δύσκολο να διαφωνήσω με τον Στεφ Κάρι γιατί υπάρχουν πολλοί σπουδαίοι παίκτες που έπαιξαν στο ΝΒΑ. Παρόλα αυτά υπάρχει μόνος ένας GOAT και όλοι ξέρετε ποιος είναι ο δικός μου. Για μένα είναι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς».

Να θυμίσουμε πως ο Πέρκινς έχει αναδειχθεί πρωταθλητής ΝΒΑ τη σεζόν 2007-08 με τους Σέλτικς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!