Η ΕΟΚ με ανακοίνωσή της ενημερώνει για τις ώρες λειτουργίας των σημείων όπου θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να προμηθευτούν εισιτήρια για τα φιλικά της εθνικής.

Η εθνική ανδρών μπάσκετ ξεκινάει σήμερα τα φιλικά ενόψει Μουντομπάσκετ. Αντιμετωπίζει σήμερα στις 21:30 την Σλοβενία του Ντόνσιτς στη Λιουμπλιάνα ενώ μετά από δύο μέρες οι δύο ομάδες θα ξανά τεθούν αντιμέτωπες στην Αθήνα. Η ΕΟΚ με σημερινή της ανακοίνωση ενημερώνει τον τρόπο απόκτησης εισιτηρίων. Τόσο για τον αγώνα με την Σλοβενία στις 4/8 που θα τιμηθεί και ο Νίκος Γκάλης αλλά και για το τουρνουά Ακρόπολις.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Η Εθνική Ανδρών υποδέχεται τη Σλοβενία στις 4 Αυγούστου σε μια βραδιά στην οποία στην κεντρική σκηνή θα βρεθεί και ο μεγάλος Νίκος Γκάλης!

Μπορείτε να κλείσετε τη θέση σας στο ΟΑΚΑ για να αγκαλιάσουμε όλοι μαζί την Εθνική Ομάδα και να τιμήσουμε όπως του αξίζει τον μεγάλο Γκάλη, με ένα “κλικ” ΕΔΩ από την άνεση του σπιτιού σας.

Στο ΟΑΚΑ, στο Parking 5, λειτουργούν και εκδοτήρια για την έκδοση εισιτηρίων τόσο για τον αγώνα Ελλάδα – Σλοβενία, όσο και για το τουρνουά Aegean Ακρόπολις, το οποίο θα φιλοξενηθεί επίσης στο ΟΑΚΑ 8-10 Αυγούστου με τη συμμετοχή της Ελλάδας, της Σερβίας και της Ιταλίας. Όλοι οι αγώνες θα αρχίσουν στις 19.45.

Ώρες λειτουργίας εκδοτηρίων:

2-3 Αυγούστου: 10.00-18.00

4 Αυγούστου: 10.00-19.00

5-6 Αυγούστου: 10.00-15.00

7 Αυγούστου: 10.00-18.00

8-10 Αυγούστου: 10.00-19.45

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!