Σε συνέντευξή του στην AS,ο Σέρχιο Γιουλ μίλησε για τον Γουίλι Ερνάνγκομεθ, τον Ταβάρες αλλά και για εθνική Ισπανίας που θα είναι ο τελευταίος του χορός με τη «Φούρια Ρόχα».

Σε συνέντευξή του στην ισπανική AS, ο Σέρχιο Γιουλ μίλησε για όλα. Για την εθνική Ισπανίας και το Ευρωμπάσκετ που έχασε λόγω τραυματισμού, για τον Έρνανγκόμεθ αλλά και τον Ταβάρες.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Για την εθνική Ισπανίας: “Έρχομαι πάντα με μεγάλο κίνητρο. Πέρυσι ήθελα πολύ να παίξω στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αλλά ένας πρόωρος τραυματισμός λίγες μέρες μετά την έναρξη με απέτρεψε. Η υπεράσπιση αυτής της φανέλας είναι προνόμιο και θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να πάω στο Παγκόσμιο Κύπελλο.”

Για τον Ερνάγκομεθ που πήγε στη Μπαρτσελόνα: “Ο καθένας κατέχει τη μοίρα του και επιλέγει τι κάνει, εκτιμώντας τις ευκαιρίες και τις προσφορές που έχει. Ο Willy είναι ένας σπουδαίος παίκτης και για εμάς είναι κρίμα που πήγε στον κορυφαίο αντίπαλο. Η Μπάρτσα με τον Ναβάρο κάνει καλά τα πράγματα όσον αφορά τις μεταγραφές και έχει στρατολογήσει νέους παίκτες και άλλους σε μια σπουδαία στιγμή της καριέρας τους, που βοηθούν στη δημιουργία ενός σκληρού πυρήνα”.

Για τον Έντι Ταβάρες: “Είμαι της άποψης πως ο Έντι θα πρέπει να αποσυρθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης, όποτε θέλει αυτός. Δεν είμαι ούτε ο Αθλητικός Διευθυντής της ομάδας, ούτε ο Έντι Ταβάρες, που είναι δουλειά τους όλο αυτό, αλλά είναι ο κορυφαίος σέντερ της Ευρώπης. Δεν υπάρχει κάποιος σαν αυτόν. Για μένα είναι ο καλύτερος αμυντικός, ίσως ακόμη κι ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη αυτή την στιγμή. Για μας είναι ένα πολύ βασικό κομμάτι. Ελπίζω πως θα ανανεώσει για 10 ή 15 χρόνια και πως θα μείνει για μια ζωή στη Μαδρίτη για να σημαδέψει μια ολόκληρη εποχή”.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!