Ο Τζίμι Μπάτλερ φαίνεται ότι... ζήλεψε από το χρυσάφι του Τζέιλερ Μπράουν και θέλει κι εκείνος να τα «τσεπώσει».

Τι κι αν ο Τζέιλεν Μπράουν τίναξε την μπάνκα στον αέρα με τα 304 εκατομμύρια δολάρια που θα εισπράξει από τους Μπόστον Σέλτικς; Ο Τζίμι Μπάτλερ φαίνεται ότι… ζήλεψε από το χρυσάφι και θέλει κι εκείνος!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ίρα Γουίντερμαν στην εφημερίδα “Miami Herald”, ο Τζίμι Μπάτλερ θα ζητήσει ένα συμβόλαιο, το οποίο θα ξεπερνάει ακόμη και αυτό του Μπράουν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Να σημειωθεί πως ο αστέρας των Χιτ έχει ένα τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο θα του αποφέρει 146.396.031 δολάρια, ενώ για τη σεζόν 2025-26 υπάρχει player option.

Μάλιστα, ο Μπάτλερ φαίνεται πως «απειλεί» τους Χιτ πως αν δεν του το προσφέρουν, ίσως φύγει από την ομάδα στο άμεσο μέλλον.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!