Ο Τζον Ισνερ θα είναι ο αντίπαλος που θα κληθεί να ξεπεράσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, στον Β` γύρο του διεθνούς τουρνουά του Μεξικό.

Ο Τζον Ισνερ θα είναι ο αντίπαλος που θα κληθεί να ξεπεράσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, στον Β` γύρο του διεθνούς τουρνουά τένις (3/8), που διεξάγεται στο Μεξικό.

Ο πανύψηλος (σ.σ. 2.06μ) 38χρονος Αμερικανός, ο οποίος βρίσκεται στο Νο 114 της παγκόσμιας κατάταξης και χαρακτηρίζεται από το πολύ δυνατό σερβίς του, νίκησε τον Αυστραλό, Ρίκι Χιτζικάτα (Νο 110 στον κόσμο) με 6-2, 7-6(4) και θα βρεθεί στον… δρόμο του Ελληνα πρωταθλητή, ο οποίος παραμένει σταθερά στην 5η θέση του κόσμου.

Ο «Tsitsifast», έχει με το μέρος του την παράδοση στις αναμετρήσεις με τον έμπειρο Αμερικανό, καθώς μετρά πέντε νίκες και μόλις δύο ήττες από τον Ισνερ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μαρία Σάκκαρη: Ήττα στο διπλό της Ουάσινγκτον

Πρόωρος αποκλεισμός για την Μαρία Σάκκαρη και την Πέτρα Μάρτιτς, στο τουρνουά της Ουάσινγκτον, καθώς στην πρεμιέρα του διπλού, οι δύο τενίστριες ηττήθηκαν 6-3, 1-6, 10-2 από τις Αμερικανίδες Τζένι Μπρέιντι και Μάντισον Κις.

Η 28χρονη Σάκκαρη, η οποία έχει προκριθεί χωρίς αγώνα στον Β` γύρο του μονού, περιμένει να μάθει την αντίπαλο της, που θα προκύψει από την αποψινή αναμέτρηση της Αμερικανίδας, Μπερνάρντα Πέρα με την Καναδή, Λέϊλα Φερνάντες.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!