Νέος παίκτης της Αλ Ιτιχάντ είναι και επίσημα ο Φαμπίνιο.

Νέος παίκτης της Αλ Ιτιχάντ είναι και επίσημα ο Φαμπίνιο. Ο Βραζιλίανος μέσος φεύγει από τη Λίβερπουλ μετά από πέντε χρόνια και αφού κατέκτησε σχεδόν τα πάντα, επιλέγοντας να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία με την Αλ Ιτιχάντ, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, όπως ανακοινώθηκε σχετικά.

Η μεταγραφή του Βραζιλιάνου, ο οποίος είχε έρθει σε συμφωνία με το σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας πριν από αρκετές εβδομάδες, είχε αντιμετωπίσει προβλήματα που σχετίζονται με τα σκυλιά του Φαμπίνιο, δύο γαλλικά μπουλντόγκ, τα οποία είναι παράνομα στη Σαουδική Αραβία. Όμωςο ποδοσφαιριστής κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με το κράτος και, αφού λύθηκαν τα προβλήματα, μπόρεσε να υπογράψει με την Αλ Ιτιχάντ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι οικονομικές λεπτομέρειες δεν αποκαλύφθηκαν, αλλά τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι οι πρωταθλητές της Σαουδικής Pro League πλήρωσαν 40 εκατομμύρια λίρες (46,69 εκατ. ευρώ) για τον 29χρονο μέσο.

Ο Φαμπίνιο θα είναι συμπάικτης με τον νικητή της «Χρυσής Μπάλας» Καρίμ Μπενζεμά και τον πρώην μέσο της Τσέλσι, Ν’Γκόλο Καντέ, στον σύλλογο που εδρεύει στη Τζέντα.

Ο Βραζιλιάνος διεθνής πραγματοποίησε 219 εμφανίσεις για τη Λίβερπουλ από την άφιξή του το 2018 και βοήθησε την ομάδα να κατακτήσει τίτλους Premier League, Champions League, FA Cup, League Cup και UEFA Super Cup.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.