Δύσκολες ώρες περνά ο Ντουέιν Μπέικον καθώς ο αδερφός του έπεσε νεκρός από πυροβολισμό.

Δύσκολες ώρες περνά ο Ντουέιν Μπέικον καθώς ο αδερφός του έπεσε νεκρός από πυροβολισμό.

Ο Ραχίμ Μπέικον γιόρταζε την κυκλοφορία του νέου δίσκου του και μαζί του βρισκόταν και ο αδερφός του. Ο ιδιοκτήτης του χώρου που διοργανώθηκε το πάρτι ζήτησε από τους ανθρώπους να αποχωρήσουν, σεβόμενος τους κανόνες της περιοχής. Αυτή του η απόφαση προκάλεσε ένταση, έπεσαν πυροβολισμοί και ο Ραχίμ Μπέικον έπεσε νεκρός.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η αστυνομία προχώρησε ήδη σε προσαγωγές, ενώ στο χώρο βρέθηκε και το όπλο το οποίο αφαίρεσε τη ζωή του Αμερικανού ράπερ.

Θυμίζουμε πως ο Μπέικον πέρασε για λίγο από τη χώρα μας, φορώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού τη σεζόν 2022-23, χωρίς να καταφέρει να ολοκληρώσει τη σεζόν.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης