Παρελθόν από τον Άρη αποτελεί ο Μπριάν Νταμπό.

Παρελθόν από τον Άρη αποτελεί ο Μπριάν Νταμπό. Ο 31χρονος Γάλλος μέσος με καταγωγή από την Μπουρκίνα Φάσο, έφτασε σε συμφωνία με την ΠΑΕ για την πρόωρη λύση της συνεργασίας τους.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 18 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της Μπουρκίνα Φάσο μέσος, μετακόμισε το περασμένο καλοκαίρι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έχοντας μείνει ελεύθερος από τη Ρίζεσπορ. Υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους «κίτρινους» ωστόσο στη Θεσσαλονίκη αγωνίστηκε μόνο τον ένα χρόνο, πετυχαίνοντας ένα γκολ και δίνοντας δύο ασίστ σε 33 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Νταμπό δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Απόστολου Τερζή και αποχωρεί πρόωρα από τον Άρη, με το Ιράν και τη Σεπαχάν να αποτελούν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!