Αργεντινή: Ένας άνδρας πέθανε σήμερα (31/7) έχοντας πυροβοληθεί στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια συμπλοκής μεταξύ οπαδών.

Ένας άνδρας πέθανε σήμερα (31/7) έχοντας πυροβοληθεί στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια συμπλοκής μεταξύ οπαδών που έγινε χθες (30/7) κοντά στο στάδιο «La Fortaleza» της Λανούς, στα νότια προάστια του Μπουένος Άιρες, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία. Αργεντινή

Το θύμα, σύμφωνα με την εφημερίδα της Πορτογαλίας «O’ Jogo» πυροβολήθηκε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών μεταξύ αντίπαλων σε ένα πάρκο κοντά στο στάδιο, όπου συνήθως συγκεντρώνονται οπαδοί πριν από τους αγώνες.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ζωντανός, αλλά πέθανε λίγες ώρες αργότερα αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Αργεντινή

Το επεισόδιο σημειώθηκε ώρες πριν την αναμέτρηση της Λανούς με την Μπαράκας Σέντραλ (2-0) για τον τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος Αργεντινής. Τουλάχιστον έξι άτομα συνελήφθησαν.

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία της ΜΚΟ «Salvemos al Fútbol», οι συγκρούσεις εντός και εκτός γηπέδων έχουν προκαλέσει περισσότερους από 300 θανάτους στην Αργεντινή από τότε που το ποδόσφαιρο έγινε επαγγελματικό στη χώρα τη δεκαετία του 1930.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!