Ο Λιβάι Γκαρσία και η ΑΕΚ βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του.

Δεν το κουνάει από την ΑΕΚ ο Λιβάι Γκαρσία. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει τονίσει επανειλημμένως πως δεν σκοπεύει να πουλήσει τον παίκτη. Και τώρα θέλει να τον «δέσει».

Η ΑΕΚ και η πλευρά του παίκτη βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του, το οποίο και ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αν το αποτέλεσμα των συζητήσεων είναι θετικό, τότε ο παίκτης θα λαμβάνει ετησίως ένα ποσό μεγαλύτερο του ενός εκατομμυρίου ευρώ για τα κάθε μία από τις δύο επόμενες σεζόν.

Θυμίζουμε πως η Λανς «πιέζει» τον Λιβάι Γκαρσία και του προσφέρει πολλά εκατομμύρια προκειμένου να τον αποκτήσει. Ωστόσο, μέχρι τώρα η ΑΕΚ έχει αρνηθεί κάθε πρότασή της.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!