Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ έρχεται την Τρίτη στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό και στο αεροδρόμιο αναμένεται να υπάρξει μία εντυπωσιακή υποδοχή.

Πανζουρλισμός αναμένεται να γίνει στο αεροδρόμιο με την άφιξη του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Ο παίκτης αναμένεται στη χώρα μας με σκοπό να μείνει λίγες ώρες, να περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, να φορέσει τα πράσινα και εν συνεχεία να επιστρέψει στην Ισπανία.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η πτήση του Ισπανού αναμένεται στις 19.40 στην Αθήνα, με τη σημαντική υποσημείωση πως θα βγει από το cargo και όχι από την καθιερωμένη έξοδο των αφίξεων στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Μάλιστα, η Θύρα 13 έχει ήδη απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο του τριφυλλιού.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Χουάντσο Ερνανγκόμεθ